Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie czy w systemowej aplikacji poczty jest możliwość ustawienia pobierania poczty ręcznie a nie z automatu co 5 10 lub co godzinę ??? Szukam i nic nie mogę znalezc a uruchamiająca się apka zawsze coś tam bateri i pamięci zabiera a w Xiaomi Red Rice S1 każda dodatkowa ilość jest na wagę złota i oszczędność bateri też

Opublikowano

No zgadza się w apce poczty tego nie mogę znalezc synchronizacje mam wylaczoną a apka dalej siedzi w pamieci jeżeli sie nie myle to jej tam nie powinno być po wylaczeniu synchronizacji

Opublikowano

Tak zgadza się ale w pamięci siedzi kilka takich aplikacji które może pojedynczo dużo nie zajmują ale kilka razem już trochę pamięci zabierają a ich ciągłe działanie coś tam zjada baterii i zdaje mi się że może dało by się trochę pamięci odzyskać a chyba każdy użytkownik tego telefonu wie jak mało jej jest. Ale dzięki za wszystkie odpowiedzi będę dalej kombinował jak coś mi się uda wykombinować by odzyskać trochę pamięci to dam znać. Co do apki od poczty jest ona zabijana i po chwili znowu się uruchamia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...