kubulwg Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Hej chciałbym kupić jakiegoś Xiaomi i zdecydowałem się wstępnie na Redmi Note 4 lub 4x (kupuję z OLX i nie mam czasu na zamawianue z Chin), ważne żeby był on na Snapdragonie, ale nie ogarniam tego nazewnictwa. Raz jest Note 4 na snapie a potem 4x z tym samym procesorem. O co z tym chodzi? Nie ważne który z nich kupię byke by miał snapa? Widziałem porównanie że mają inaczej ulokowane miejsca na np. Głośnik, plastikowe wstawki, leoszy aparat czy audio. Potem w którym temacie na tym forum siedzieć o 4 czy 4x? Przesiadam się z A5 2016, jak w porównaniu z nim przedni/tylny aparat, dźwięk na słuchawkach/głośniku, bateria, wydajność i funkcje? Może jest lepsza opcja niż akurat ten Xiaomi? Na wydanie mam 1000 zł, a telefon może być używany (note chodzi po 500-600), mam w tej cenie jeszcze Mi5 i Redmi Pro. A jeśli nie Xiaomi to może Leeco Le Pro 3, LG G5 lub Honor 8? Bardzo proszę o pomoc bo telefon najpóźniej jutro muszę kupić, a jeśli ktoś byłby tak miły i pomógł mi bardziej na privie (szybsza opcja), to byłbym mega wdzięczny. Wysłane z mojego LG-K580 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Ty chyba nie umiesz czytać, albo masz problemy ze zrozumieniem. 10 godzin odpoczynku od Forum.
Rekomendowane odpowiedzi