Jacek_13 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Witam, nie wiem czy to temat do tego działu. Dzisiaj żona (polonistka) powiedziała mi, że jeśli jeszcze raz poślę jej SMS bez polskich znaków to mogę pakować walizki... I tu jest problem, bo ja staram się pisać ze Słownikiem Języka Polskiego w ręku, i w moim telefonie wszystko jest ok. Po prostu moje SMS dochodzą bez polskich znaków. Co jest dziwne, MMS z tekstem dochodzą normalnie z polskimi znakami. Wiem, że to coś z softem. Mam ustawiony język polski, klawiatura polska (gboard).
piotrino Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Witam, nie wiem czy to temat do tego działu. Dzisiaj żona (polonistka) powiedziała mi, że jeśli jeszcze raz poślę jej SMS bez polskich znaków to mogę pakować walizki... I tu jest problem, bo ja staram się pisać ze Słownikiem Języka Polskiego w ręku, i w moim telefonie wszystko jest ok. Po prostu moje SMS dochodzą bez polskich znaków. Co jest dziwne, MMS z tekstem dochodzą normalnie z polskimi znakami. Wiem, że to coś z softem. Mam ustawiony język polski, klawiatura polska (gboard). , było już o tym musi wyłączyć tryb GSM w aplikacje systemowych SMSWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Jacek_13 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Dziękuję bardzo, zadziałało. Super, walizki wracają na strych. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Edytowane 1 Października 2017 przez Jacek_13 korekta i aktualność informacji
piotrino Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Dziękuję bardzo, zadziałało. Super, walizki wracają na strych. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. A tak poza nawiasem co do żony, to nie zazdroszczę..... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi