p3jot Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Witam,Proszę o pomoc w ustaleniu czy mam syfiasty rom czy też nie. Zauważyłem że bateria w nowym telefonie trzyma bardzo krótko Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 soft masz orginalny mozesz przez aktualizacje przejsc na dev i odblokowac boota a potem xiaomi.eu albo custom rom system ci wciaga baterie zrob powrot do ustawien fabrycznych moze sie uspokoi ! a jezeli nie to wskazane jest odblokowanie boota i wgranie przez fastboot od nowa . global nie ma nic wspolnego ze stabilnoscia !!!!!!
p3jot Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 soft masz orginalny mozesz przez aktualizacje przejsc na dev i odblokowac boota a potem xiaomi.eu albo custom rom system ci wciaga baterie zrob powrot do ustawien fabrycznych moze sie uspokoi ! a jezeli nie to wskazane jest odblokowanie boota i wgranie przez fastboot od nowa . global nie ma nic wspolnego ze stabilnoscia !!!!!!System ma 3 dni raptem. Masz gdzieś pod ręką poradnik jak wgrać dev ? Skąd pobrać itd ?Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 p3jot pobierasz romy stad http://en.miui.com/download-315.html
p3jot Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Zarówno w przypadku wgrywania dev jak i poprzedniej wersji globalna wyskakuje info że nie można zweryfikować paczki oraz że nie można wgrywać wcześniejszych wersji Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Ale wgrywasz dev global, tu nie powinno byc tego komunikatu Послано из Mi5s плюс
p3jot Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 No z tego linka co wrzuciłeś drugi rom bo w pierwszym linku jest rom który mam obecnie Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Juz wiem co zrobiłeś. Ze masz ten komunikat. Po wskazaniu pliku pojawil sie komunikat aktualizacja usunie wszelkie dane i czy sie zgadzasz dales na nie a po paru sekundach znowu wskazakes ten sam plik i wtedy wyskoczyl ze nie moze zweryfikowac. Usun ten plik. sciagnij jeszcze raz, sprawdz md5 na tej stronie http://onlinemd5.com/ i odrazu po wskazaniu pliku zgodz sie na aktualizacje powinno pojsc. Послано из Mi5s плюс
p3jot Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 Odblokowalem bootloader i wgrałem polskie miui.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi