Skocz do zawartości

Xiaomi mi5s plus jaki soft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o pomoc w ustaleniu czy mam syfiasty rom czy też nie. Zauważyłem że bateria w nowym telefonie trzyma bardzo krótko

bca27843f74bb60b8824015d2441018e.jpga4ab73e6115f51918b7771aa7fbd3c59.jpg

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

soft masz orginalny   :-D  mozesz przez aktualizacje przejsc na   dev   i odblokowac    boota   a potem xiaomi.eu albo custom  rom

system ci wciaga baterie  zrob powrot do ustawien fabrycznych   moze sie uspokoi ! a jezeli nie  to wskazane jest  odblokowanie  boota   i wgranie przez fastboot  od nowa   .

global nie ma nic wspolnego ze stabilnoscia  !!!!!!

Opublikowano
soft masz orginalny   :-D  mozesz przez aktualizacje przejsc na   dev   i odblokowac    boota   a potem xiaomi.eu albo custom  rom
system ci wciaga baterie  zrob powrot do ustawien fabrycznych   moze sie uspokoi ! a jezeli nie  to wskazane jest  odblokowanie  boota   i wgranie przez fastboot  od nowa   .
global nie ma nic wspolnego ze stabilnoscia  !!!!!!
System ma 3 dni raptem. Masz gdzieś pod ręką poradnik jak wgrać dev ? Skąd pobrać itd ?

Opublikowano

Zarówno w przypadku wgrywania dev jak i poprzedniej wersji globalna wyskakuje info że nie można zweryfikować paczki oraz że nie można wgrywać wcześniejszych wersji

Opublikowano

No z tego linka co wrzuciłeś drugi rom bo w pierwszym linku jest rom który mam obecnie

Opublikowano

Juz wiem co zrobiłeś. Ze masz ten komunikat. Po wskazaniu pliku pojawil sie komunikat aktualizacja usunie wszelkie dane i czy sie zgadzasz dales na nie a po paru sekundach znowu wskazakes ten sam plik i wtedy wyskoczyl ze nie moze zweryfikowac. Usun ten plik. sciagnij jeszcze raz, sprawdz md5 na tej stronie http://onlinemd5.com/ i odrazu po wskazaniu pliku zgodz sie na aktualizacje powinno pojsc.

Послано из Mi5s плюс

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...