Avdzi Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Witam. Od niedawna zacząłem swoją przygodę z Mi4c. Mam wgraną wersję Android 5.1.1 LMY47V MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.12.8 ( rozwojowa ) Moje pytanko, czy można to aktualizować do nowszej wersji ( jak? ) oraz, czy jest sens? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
SLiM Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Cytat UWAGA! Telefony Mi4c, Mi4s oraz MiNotePro, jeśli aktualizujemy je do Androida 7 ze starszej wersji Androida, wymagają nowego bootloadera - inaczej system nie wstaje! Oto procedura instalacji pierwszej aktualizacji do Andka 7 z starszej wersji: instalujemy ROM Xiaomi.eu w wersji 7.2.9 (nie nowszej!) bez wipe restart do systemu odblokowanie bootloadera - nowy bootloader jest zablokowany, odblokowujemy go oficjalnie przez MiUnlock Wgranie TWRP pod Androida 7, instalacja najnowszego Xiaomi.eu
mrosi Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi