Unlucky Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Witam, Mam problem z aplikacja motywy na czystym miui 7.9.21 po full wipe. Nie mogę ściągać motywów z internetu. Jestem zalogowany na moim koncie xiaomi. Oto screen : Mam problem z szukają forumowa, ponieważ nie potrafię znaleC żadnych wpisów na ten temat, a na 100% powinien jakiś się znaleźć. Na google znalazłem parę wpisów ale tam wystarczyło powiązać swój telefon z kontem xiaomi. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Unlucky Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Nie mogę edytować więc: na globalu redmi 4X wszystko śmiga ok. I co dziwne mogę wyszukiwać motywy na pasku górnym lecz nie mogę do nich wejść. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka W ustawieniach aplikacji motywy jest opcja włączenia lub wyłączenia dostępu do internetu. Jest nawet podpis że ta opcja będzie miała zastosowanie dopiero po restarcie. Jednak nie ważne w jaki sposób ponownie się uruchamia telefon ona wraca na pozycję wyłączona. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi