Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Kupiłem Redmi 4 Pro 3/32 od Goldway i na dzień dobry ukazała się czarna plama w lewym górnym rogu wyświetlacza. Napisałem już do sprzedawcy...jednak zastanawiam się co to możemy być i jakie jest ryzyko pogłębienia wady w trakcie użytkowania. Odstrasza mnie trochę czas ewentualnej naprawy/wymiany, ale nie chciałbym żeby za jakiś czas wada się pogłębiła.

W związku z powyższym mam pytanie czy może ktoś już doświadczył podobnego objawu ? i co to może być ?

20170926_150002.jpg

Opublikowano

17 minut temu, k3lt napisał:

Powodzenia z zalatwianiem gwarancji w Chinach. Tak sie konczy cebulenie kilku zł. 

ps. polecam poczytac opinie o Goldwayu na Telchina. np. https://telchina.pl/oceny-i-opinie-o-sklepach-i-sprzedawcach-z-aliexpress-t2277-804.html#p360819

Czytałem opinie, byłem świadomy ryzyka. 

Gdzie zatem Twoim zdaniem można kupić Redmi 4 Pro bez "cebulenia" ?

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, slimdick napisał:

@thewonderboy ta plamka jest z czasem coraz większa aż zakryje cały ekran. Wymieniaj na nowy telefon nie baw się w żadne naprawy.

@slimdick

Dzięki ! Będę w takim razie działał w tym kierunku.

@k3lt jakoś nie widziałem tego modelu w polskich sklepach....co do "Januszy z allegro" nie byłbym taki pewien, a ochrona polskim prawem gdy np. takowy "Janusz" nie mieszka w kraju też może być czysto teoretyczna.

Poza tym nie oceny miejsca zakupu tyczyło się moje pytanie, a kwestii technicznych :) Niech każdy kupuje tam gdzie ma ochotę :)

Edytowane przez thewonderboy