madzia_1094 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Witam, od kilku dni w sms przychodzących nie widzę emoji, dochodzi tylko pusta wiadomość, bądź jeśli emotikona jest w treści sms wtedy pojawia się puste pole. Wysyłane przeze mnie są widoczne dla mnie oraz odbiorcy. Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu. SMS wysyłane są również z Xiaomi, więc nie powinno być takiego problemu. Próbowała już w ustawieniach oraz przywrócenie ustawień fabrycznych - nic nie pomogło. Proszę o pomoc.
wojtek.02 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Wyłącz opcje,, Użyj alfabetu GSM ". Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
madzia_1094 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 w "ustawieniach dodatkowych" mam tylko "synchronizuj wiadomości... i dodatkowe ustawienia"
mrosi Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi