huntahai Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam. Mam problem z snapchatem podczas nagrywania wideo. Wszystko dobrze tylko dźwięk cos odwala. Normalnie kiedy glos jest nagrywany to wszystko dobrze a jesli chce muzyke to na nagraniu przez sekunde odtwarza normalnie a pozniej tak jakby scisza lub jakby byl pod woda. Myslalem ze to telefonu wina ale gdy nagrywalem normalnie aparatem to wszystko dobrze. Przeinstalowałem snapa itp wiecie co może być problemem? Ma ktoś cos podobnego?
wojtek.02 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Mam dokładnie to samo, dołączam się do pytania Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Za mało razy było to omawiane? Może warto ruszyć cztery litery i skorzystać z wyszukiwarki?
mrosi Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi