bo3ek Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Witam. Od niedawna posiadam Redmi Note 4 Global 4/64GB Snapdragon 625. Pierwsze pytanie to czy jest to wersja Redmi Note 4X skoro ma Snapdragona??? I główne moje pytanie. Który ROM mam wybrać z Miuipolska do mojego telefonu? Czy muszę przechodzić przed wgraniem MIUIPOLSKA na jakiś inny rom? Czy po odblokowaniu programem bootloadera telefon może być nadal używany na starym global? Z góry dzięki Pozdrawiam
majdan12 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 @bo3ek Temat zaraz poleci do kosza bo masz odpowiedni temat odnośnie wersji Redmi Note 4 a sprawy systemowe też zostały wyjaśnione na MIUI Polska.
bo3ek Opublikowano 13 Września 2017 Autor Opublikowano 13 Września 2017 [mention=39996]bo3ek[/mention] Temat zaraz poleci do kosza bo masz odpowiedni temat odnośnie wersji Redmi Note 4 a sprawy systemowe też zostały wyjaśnione na MIUI Polska. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak wrócić do strony głównej Miuipolska i poszukać raz jeszcze Przepraszam za zaśmiecanieWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
majka Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 " Xiaomi Redmi Note 4 Global Version (lub też International) - to wersja z procesorem Snapdragon 625, dostępna w dwóch wersjach pamięciowych 3GB RAM/32GB ROM i 4GB RAM/64GB ROM. Posiada certyfikat CE, europejską ładowarkę oraz obsługuje częstotliwość B20 800MHz. Wersje Note 4X i Note 4 Global nie różnią się praktycznie niczym, oprócz liczby obsługiwanych częstotliwości, ładowarki i certyfikatów europejskich. Fizycznie są takie same!" cytat pochodzi z tego tematu:
mrosi Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi