emmm2 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Witam. Posiadam Xiaomi redmi note3 pro. Po aktualizacji oprogramowania z miui8 do miui9 mam problem z baterią. Otóż naładowałem telefon do 100% rano odłączyłem go od ładowarki i wartość stu procentowa utrzymywała się mi na telefonie około 5 godzin co było wcześniej nierealne bo spadała dość szybko. Myślę sobie że może się cos zawiesiło i wyłączyłem tel i po chwili włączyłem. Moim oczom ukazał się taki otóż widok bateria posiadała wartość -2%. Gdy podłączę telefon pod ładowarkę pokazuje mi że niby ładuje ale wartość nie wzrasta. Co może być nie tak?? Edytowane 12 Września 2017 przez emmm2
SLiM Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 @emmm2 jaki masz zainstalowany soft na tym telefoniku ?
emmm2 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Opublikowano 12 Września 2017 Wiesz nie łapie się zbytnio na tym ale miał być global
mrosi Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: problemy z ROMami globalnymi zgłaszamy na forum globalnym. Tu jest Forum MIUI Polska.
Rekomendowane odpowiedzi