Naczytalem sie o mi6 i mi sie odechciało tego telefonu i zakupu w czajna
Uzytkowalem do tej pory rn2prme ,potem rn3pro se oraz samsung s6
W zwiazku z tym zwracam sie z pytaniem co Wy wybralibyscie z zeszlorocznych flagowcow ?
Nie mówię o xiaomi ale też o innych markach jest tego trochę na allegro a nawet
masa nowych zeszłorocznych flagowcow
Zastanawiam się tylko który będzie bardziej podatny na modyfikację i na przyklad na zmianę nakładki systemowej na miui
Tylko nie wiem czy taki rom nie zepsuje produkowanyc zdjec i filmow z aparatu ;( a to w tym momecie jest dla mnie najwazniejsze dobry aparat w ciezszych warunkach, moze dual sim moglby byc ., wieksza pamiec ram i rom badz rowna 3/32
Myślę o Samsung S7
Honor 8
Huawei mate 9
HTC 10
Lenovo Moto z
ktore z tych bedzie wg was najlepsze ? ciezko mi wybrac cos co by mi odpowiadalo
polaczenie aparatu s7 z procesorem i pamiecia z rn3 pro w zupelnosxci by mi wystarczylo + nakladka miui
Question
2zerozero7
Naczytalem sie o mi6 i mi sie odechciało tego telefonu i zakupu w czajna
Uzytkowalem do tej pory rn2prme ,potem rn3pro se oraz samsung s6
W zwiazku z tym zwracam sie z pytaniem co Wy wybralibyscie z zeszlorocznych flagowcow ?
Nie mówię o xiaomi ale też o innych markach jest tego trochę na allegro a nawet
masa nowych zeszłorocznych flagowcow
Zastanawiam się tylko który będzie bardziej podatny na modyfikację i na przyklad na zmianę nakładki systemowej na miui
Tylko nie wiem czy taki rom nie zepsuje produkowanyc zdjec i filmow z aparatu ;( a to w tym momecie jest dla mnie najwazniejsze dobry aparat w ciezszych warunkach, moze dual sim moglby byc ., wieksza pamiec ram i rom badz rowna 3/32
Myślę o Samsung S7
Honor 8
Huawei mate 9
HTC 10
Lenovo Moto z
ktore z tych bedzie wg was najlepsze ? ciezko mi wybrac cos co by mi odpowiadalo
polaczenie aparatu s7 z procesorem i pamiecia z rn3 pro w zupelnosxci by mi wystarczylo + nakladka miui
5 answers to this question
Recommended Posts