romakamil Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam, od jakiegoś czasu mam problem z niedziałającymi rdzeniami kiedy wgrywam miuipolska (temat poruszany Juz tu kilkukrotnie ale bez większego rezultatu) i jedna osoba poleciła mi wgrać custom kernel ale nie mam pojęcia jaki i jak to dokładnie ma mi pomóc? Mógłby ktoś trochę oświecić mnie z tematem custom kerneli i polecić mi jaki najlepiej wgrać? Miui 9 mi5s
skay77 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Przeciez masz dział mi5s na xda wejdz tam i poczytaj, widziakem tam kernele, troche samodzielnosci kolego! Послано из Mi5s плюс
romakamil Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 Ja wiem wiem, rozumiem, problem ze nie narzekam na swój angielski ale techniczne pojęcia które się tam pojawiają czasami nie do końca rozumiem po polsku, a co dopiero po angielsku, kiedy się biorę za coś takiego muszę rozumieć co, po co, dlaczego, dlatego, a czytając samemu tam nie mam takiej możliwości, tym bardziej nie chciałbym uceglic sobie w jakiś sposób telefonu
skay77 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Ale masz pojecia full vipe, factory reset hehe zaistaluj sobie wtyczke do ff albo uzywaj chrome i tlumacz cala strone, jedne kernele sie wgrywa po vipe cache a inne bezpisrednio a i zrob sobie kopie boot przed wgraniem Cala filozofia wgrywania kernelow Послано из Mi5s плюс
mrosi Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi