TSound Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 (edited) Czesc, mozecie polecic jakis telefon najlepiej zeby mial 3GB RAMu oraz sklep/strone z Polski bo zalezy mi na czasie? Osobiście zastanawiam się nad: Xiaomi Redmi 4X Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Mi5 - nie wiem czy cos sie znajdzie w Polsce za ok 1300zl? Edited September 9, 2017 by TSound Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ppeettrryykk Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Dnia 9/9/2017 o 15:18, TSound napisał: Czesc, mozecie polecic jakis telefon najlepiej zeby mial 3GB RAMu oraz sklep/strone z Polski bo zalezy mi na czasie? Osobiście zastanawiam się nad: Xiaomi Redmi 4X Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Mi5 - nie wiem czy cos sie znajdzie w Polsce za ok 1300zl? Ja na Twoim miejscu kupilbym z ibuygou, wybierajac dhl masz telefon w ciagu 3-4dni, ubezpieczenie vat, 2letnia gwarancje (porzadna, a nie jakiegos sklepu ktory moze zawinac dzialalnosc z dnia na dzien i po gwarancji) a tel wychodzi i tak taniej niz w pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TSound
Czesc,
mozecie polecic jakis telefon najlepiej zeby mial 3GB RAMu oraz sklep/strone z Polski bo zalezy mi na czasie?
Osobiście zastanawiam się nad:
Xiaomi Redmi 4X
Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Mi5 - nie wiem czy cos sie znajdzie w Polsce za ok 1300zl?
1 answer to this question
Recommended Posts