Redminote Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam, mam problem z emotikonami, - posiadam dość szeroką galerię przeróżnych buziek itp. Tylko jak wysyłam je do innych zamiast buziek, obrazków jest tylko pusty kwadrat. Próbowałam już wysyłać na różne aparaty - zawsze to samo. Czy mam coś źle ustawione w konfiguracji wiadomośći czy o co chodzi? Proszę o podpowiedź Mój telefon: Xiaomi redmi note 4 2016 MIUI 8 Snapdragon 625
SLiM Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 @Redminote w ustawieniach aplikacji sms wyłącz opcję alfabet GSM , ona ucina ogonki i kasuje emotki w trakcie wysyłania 1
Redminote Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 11 minutes ago, slimdick said: @Redminote w ustawieniach aplikacji sms wyłącz opcję alfabet GSM , ona ucina ogonki i kasuje emotki w trakcie wysyłania Dzięki ogromne!! Zadziałało!!
mrosi Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi