ddr Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, niedługo (pewnie w poniedziałek) dostanę drugą sztukę tego zacnego telefonu i będę chciał go zbyć za kwotę 620 zł. Telefon jest nowy, ma jedynie ściągnięta folię z wyświetlacza i aparatu (przez pewnego głąba), ale po tym nie był dotykany, więc żadnych odcisków czy rys, oczywiście mogę w coś owinąć. W komplecie są jeszcze gifty takie jak czytnik kart, pisak? i jakieś dziwne białe coś. Na życzenie mogę wgrać miui polska. Mogę też dorzucić znoszone plecki z flipcase od mojego rr, przesiadam się na hard case ze szkłem. Preferowany odbiór osobisty lub przesyłka kurierem z przedpłatą. Pytania, oferty na pw. Pozdrawiam. Wysłane z mojego HM 1SW
ddr Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzisiaj przyszedł, oferta bez zmian. Wysłane z mojego HM 1SW
ddr Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Zniżka do 600 zł. Za dodatkowe 25 dorzucam mikey. Na telefon wygrałem miui Polska z tweakami. Wysłane z mojego HM 1SW Niestety flipcase i folii już nie dorzucam bo mój egzemplarz jest już zaklepany . Edytowane 12 Lipca 2014 przez ddr
ddr Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Nieaktualne. Wysłane z już nie mojego HM 1SW
Rekomendowane odpowiedzi