Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

czy mógłby ktoś wrzucić realne zdjęcia kolorów RN4 z tył:

- srebrnego

- złotego

Czy są różnice w odcieniach górnych plastikowych wstawek w porównaniu do metalowych plecków?

"Złoty":

- czy jest to odcień bardziej złoty? czy też szampański?

- jaki kolor mają przyciski sterowania? (srebrny? czy złoty?)

"Czarny"

- czy pod lakierem jest srebrne aluminium?

Na którym będzie najmniej znać ew. ślady używania?

pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano
Mialem srebrny i czarny, ten 2 napewno lepiej wyglada z racji tego ze jest caly czarny - oczywista oczywistosc.. aczkolwiek musze powiedziec ze na czarnym zdecydowanie bardziej widac "slady uzywania", przedewszystkim niemilosiernie sie palcuje na obudowie. Teraz mam srebrny i palcowanie praktycznie wogole nie wystepuje wiec to na duzy plus.
Z tego co sie orientuje te wstawki z tylu sa metalowe, przynajmniej na RN 4 Global nie wiem jak na RN 4x. Zalezy pod jakim kątem spojrzysz, odcien tego srebrnego na wstawkach jest nieco ciemniejszy jesli patrzysz prosto z gory, jak delikatnie przechylisz i spojrzysz pod kątem to kolor jest identyczny. (przy sztucznym oswietleniu, w sumie w dzien nawet nie zwracalem uwagi)
Mam nadzieje ze wystarczajaco jasno to napisalem. :-D W sumie gdybym mial dzis wybierac to mialbym dylemat, chyba jednak zostalbym przy srebrnym.
Dziękuję serdecznie :)

Mnie podoba się bardziej czarny, ale z rozsądku nie wiem czy nie wybiorę srebrnego...

Czy Twój srebrny miał czarny przód?

Pozdrawiam

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Opublikowano
Dnia 5.09.2017 o 19:53, k3lt napisał:

czkolwiek musze powiedziec ze na czarnym zdecydowanie bardziej widac "slady uzywania", przedewszystkim niemilosiernie sie palcuje na obudowie.

Potwierdzam. Mam "czarnucha" i palcuje się jak diabli! Porażka w tym względzie, ale już noszę w etui, więc dramy nie ma. Gdyby się tak nie palcował byłby całkiem śliczny. :-D