amigielska Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Witam, Mam problem z telefonem Xiaomi Redmi Note 3 pro prime (edycja globalna, ta co ma 152 mm). Mianowicie, od tygodnia mam problem z aplikacją aparatu. Jakiekolwiek nagrywane przeze mnie filmy nie zapisują się. Naciskam start, widać u góry że leci czas nagrywania, wciskam stop i filmik znika. Nie ma go w galerii, nie ma na karcie pamięci. Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ? Czy jest szansa, że te filmy gdzieś się zapisały ? Zależałoby mi na ich odzyskaniu. Edytowane 2 Września 2017 przez amigielska dodanie informacji
skay77 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 zobacz czy aplikacja wideo ma uprawnienia do pamieci telefonu, Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi