vexi1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Witam, od kilku tygodni pojawił mi się problem z szalejącym zasięgiem. Miui najnowsze wgrane ale problem pojawił się jeszcze przed aktualizacją. Operator Plus, sprawdziłem nie ma żadnych prac przy moich nadajnikach, zresztą problem pojawia się nie tylko u mnie w domu. Są przypadki, że niby zasięg jest 1 kreska LTE PLUS ale nikt nie może się do mnei dodzwonić ani nie dochodzą sms. Ale najczęściej jest tak, że w miejscach gdzie dotychczas miałem full zasięg mam brak usługi... Żeby w ogole ktoś mógł się ze mna skontaktować telefeon musi być cały czas na parapecie a to troche utrudnia życie.. Dodam tylko, że po zmianie na preferowany typ sieci 3g lub 2g nie mam w ogóle możliwości połączenia się z żadnym numerem. Dodam jeszcze, że w mieście problem nie występuje z tego względu, że LTE łapie bez problemu. Ja niestety mieszkam ~20km od mista i z LTE jest problem ale wcześniej 3g śmigało bezproblemowo.. Ktoś ma jakieś propozycje aby to rozwiązać czy po prostu rozglądać się za innym telefonem bo powoli tracę cierpliwość..
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi