BLUR Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam Mam problem.Chciałem podłączyć do mojego redmi note 3 pada od Xbox 360 Mam kabel otg i wireless reciver.Root też jest. Problem jest taki że gdy go podłączam telefon nie wykrywa pada. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
mrosi Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 http://fr.apkhere.com/app/com.poke64738.usbjoy Spróbuj to zainstalować. Z tego źródła, bo w sklepie tego nie znajdziesz.
BLUR Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ta aplikacja rozpoznaje pada ale gry np Minecraft go nie widzą Czy trzeba w tej aplikacji to jakoś skonfigurować? A jeśli trzeba to napiszesz jak to zrobić?
mrosi Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 1 minutę temu, BLUR napisał: A jeśli trzeba to napiszesz jak to zrobić? Info wziąłem stąd: Znalazłbyś to, gdybyś raczył skorzystać z wyszukiwarki na Forum i poświęcił kilka minut na przejrzenie wyników wyszukiwania. Wątek - kosz.
mrosi Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi