mikon Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam, Mam problem z aplikacją Rysiek na telefonie Redmi 4a (wersja MIUI 8.5.1.0). Gdy uruchomię Google Maps, a w tle włączę Ryśka, to po krótkiej chwili Rysiek przestaje mi pokazywać aktualne ograniczenie jakie występuje na danym obszarze, a pływająca ikona wyświetla tylko logo aplikacji. Uprawnienia dla Ryśka mam wszystkie włączone. Czy ktoś już się spotkał z takim problemem i go rozwiązał? pozdrawiam
mikon Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Zmieniłem opcję zarządzania użyciem baterii przez aplikacje i pomogło. Te ustawienia można znaleźć: Ustawienia -> Bateria i wydajność -> Zarządzaj użyciem baterii przez aplikacje -> Wybierz aplikacje -> z listy wybieramy żądaną aplikację -> Bez ograniczeń. pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez mikon
mrosi Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi