osxman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam, Od jakiegoś czasu mam problem z paskiem statusu w RN4 na Snapdragonie. Co jakiś czas robi się szary i pomaga jedynie restart albo przeładowanie motywu. Robiłem pełen wipe wraz z reinstalacją systemu ale problem nadal jest. Nie mam już pomysłów jak to rozwiązać.
SLiM Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Już to kiedyś było poruszane jakiś czas temu w wątku aktualizacji , jakaś aplikacja jak dobrze pamiętam robi taki myk. Sprawdź co instalujesz dodatkowo w miui, może dojdziesz która to jest. EDIT: A umieszczanie tego jako bug to lekka przesada Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez slimdick
wajs Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To była jakaś aplikacja do sprawdzania statusu przesyłek.
osxman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Chyba już mam winowajcę - Alipaczka. Po odinstalowaniu i zrobieniu wipe dalvik/cache błąd zniknął.
mrosi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi