paralityk Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wersja MIUI i posiadany smartfon: MIUI-4.6.4 , Xiaomi Redmi 1sOpis znalezionego błędu / problemu: Pisząc do osoby sms która jest w miejscu gdzie zasięg jest słaby lub bardziej prawdopodobne nie ma tego zasięgu dostaję informację w chmurce o tym że "wiadomość nie może zostać dostarczona i zostanie ponownie wysłana itd." (coś takiego mnie więcej, niestety nie zapisałem, ani nie zapamiętałem dokładnej treści). Wyskakuje ten sam komunikat kilkakrotnie w ciągu sekundy. Nie da się tego wyłączyć, da się korzystać z telefonu, ale ciągle wyskauje ten komunikat. Zrobiłem restart telefonu, pozalogowaniu się do sieci znów sytuacja się powtarzała. Tym razem nie dało się przesunąć ekranu, ani też cokolwiek uruchomić. Uśpiłem telefon ręcznie, po chwili komunikat przestał być wysyłany. Prawdopodobnie osoba znalazła się w zasięgu i dostała sms.Logcat jeśli napotkałeś FC, koniecznie wstaw logcat!Dodatkowe informacje Bug? Czy kwestia odpowiednich opcji? Wyłączenia raportu dostarczenia wiadomośći?
Rekomendowane odpowiedzi