Skocz do zawartości

Messenger - powiadomienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry, mam pytanie czy jest możliwość uzyskania efektu powiadomień z iphonowego messengera na Xiaomi?
Chodzi mi o to, że po ściągnięciu paska wszystkie wiadomości "scalone" są w jedność i nie jestem w stanie ich w całości przeczytać. Na Iphonie wszystkie wiadomości są oddzielone i w pełnej wielości przez co można je przeczytać bez wyświetlania. Czy jest możliwość gdzieś w ustawieniach to ustawić? A może da się jakoś rozdzielić, aby wiadomości się nie scalały tylko były osobne jak w pliku poniżej.  

Znalazłem takie coś "You could simply double-finger drag (down) the notification to expand it and reveal more of the notification."  jednak gdy klikam na to powiadomienie to po prostu przeniosi mnie do messengera a nie moge go przeczytać

Android 6.0.1 
MIUI Global 8.2 

Telefon mam od wczoraj i jeszcze trochę nie ogarniam. 

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Pasiiu
Opublikowano

Znalazłem takie coś "You could simply double-finger drag (down) the notification to expand it and reveal more of the notification."  jednak gdy klikam na to powiadomienie to po prostu przeniosi mnie do messengera a nie moge go przeczytać

Jeśli masz powiadomienie w pasku, możesz je rozwinąć pociągnięciem po nim dwoma palcami w dół.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, RDK napisał:

Jeśli masz powiadomienie w pasku, możesz je rozwinąć pociągnięciem po nim dwoma palcami w dół.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Dzięki działa :D do zamknięcia :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...