Pasiiu Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzień dobry, mam pytanie czy jest możliwość uzyskania efektu powiadomień z iphonowego messengera na Xiaomi? Chodzi mi o to, że po ściągnięciu paska wszystkie wiadomości "scalone" są w jedność i nie jestem w stanie ich w całości przeczytać. Na Iphonie wszystkie wiadomości są oddzielone i w pełnej wielości przez co można je przeczytać bez wyświetlania. Czy jest możliwość gdzieś w ustawieniach to ustawić? A może da się jakoś rozdzielić, aby wiadomości się nie scalały tylko były osobne jak w pliku poniżej. Znalazłem takie coś "You could simply double-finger drag (down) the notification to expand it and reveal more of the notification." jednak gdy klikam na to powiadomienie to po prostu przeniosi mnie do messengera a nie moge go przeczytać Android 6.0.1 MIUI Global 8.2 Telefon mam od wczoraj i jeszcze trochę nie ogarniam. Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Pasiiu
RDK Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Znalazłem takie coś "You could simply double-finger drag (down) the notification to expand it and reveal more of the notification." jednak gdy klikam na to powiadomienie to po prostu przeniosi mnie do messengera a nie moge go przeczytaćJeśli masz powiadomienie w pasku, możesz je rozwinąć pociągnięciem po nim dwoma palcami w dół. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Pasiiu Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, RDK napisał: Jeśli masz powiadomienie w pasku, możesz je rozwinąć pociągnięciem po nim dwoma palcami w dół. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Dzięki działa do zamknięcia
Nezumi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi