f3jk Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Hej, Zakupiłem Mi Max 2 i wczoraj przystąpiłem do testów. Wszystkie benchmarki mnie zadowalają etc.. Niestety rozczarowanie przyszło przy podłączeniu słuchawek bluetooth oraz tych na kablu. Dźwięk w stosunku do poprzedniego telefonu (Oneplus One) jest 30-50% słabszy. Czy ktoś z użytkowników Mi Max'a 2 boryka się z tym problemem i zastosował może jakiś FIX? Z tego co wyczytałem to raczej nie jest problem hardwarowy, a softwerowy. Dodam, że jeszcze nie mam zrootowanego telefonu, a więc wszelkie modyfikacje w plikach systemowych obecnie odpadają. 1
LuqueWhite Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 U mnie jest podobnie, czytałem gdzieś na forach, że inni też mają ten problem i wynika on oprogramowania. Jedynym wyjściem jest czekanie na poprawke od Xiaomi.
Bochynek Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem owego telefonu... Jestem mega zadowolony ale jest jeden problem... Telefon łączy się z słuchawka bluetooth ale dźwięk przez nią strasznie przerywa... Problem tkwi w telefonie czy słuchawka pada?? Wczesniej miałem Huawei p10 lite i słuchawka działała bez zarzutu... Problem jest teraz... Z gory dziękuję za podpowiedzi... Ps. Jestem kierowcą zawodowym i przydałoby się żeby ta słuchawka działała
kamil9530 Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Wszystko jest ok. Podawajcie na jakim romie macie te problemy
kamil9530 Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Jedyna rada Odblokować bootloader,wgrać twrp,następnie dolby atmos Wgraj sobie miui.eu dolby atmos Edytowane 24 Lipca 2018 przez kamil9530
Bochynek Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Kamil9530 a możesz mi wyjaśnić jak to dokładnie zrobic?? Nie chcę zrypac telefonu lub stracić gwarancję....
Rekomendowane odpowiedzi