poczontek51 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) czekam do 25 według planu i jak u mnie nie da się wgrać polskiego języka za pomocą komputera pc to pobiorę go na telefon luzem na kartę i zrestartuję może załapie albo przez ten boot loader toz znaczy to recovery 3.0 bo jest tam takie coś a jak też się nie da to niech to wszystko diabli ja wyłudzaczowi i ździeraczowi nie zapłacę za wgranie aktualnego softu co producent podaje bo oni blokady piszą żeby kasę wydębić...mniejsza z tym będzie dobrze nie będę płakał,dobrzy są zrzuty ekranu przedstawiające brak możliwości wgrania języka polskiego usunęli z mojej chmury idiotę ze mnie robią...twierdząc że na głowę jestem chory...hehehe...bo Adam gej ma wydrukowane papiery psychologa...HAHAHA...no ale ten "rekower" nie ma okienka do załadowania pliku obrazu...to dziwne co photoshop???nie tak jest naprawdę (śmiech); A TO NALEŻY POSTĄPIĆ TAK POBRAĆ ZE STRONY POLSKI ROM (LUZEM DO PAMIĘCI BEZ FOLDERU) I PRZE RESTARTOWAĆ ON POWINIEN WGRAĆ SIĘ AUTOMATYCZNIE JAK NIE DA SIĘ GO WGRAĆ KOMPUTEREM ZE WZGLĘDU NA WARUNKI SIECIOWE a jak tak się nie będzie dało do do lekarza trzeba się zgłosić z żądłem w penisie...na zabieg...oby zdążyć za życia; Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez poczontek51
Nezumi Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi