czaki Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam jako,że pierwszy raz mam taki kłopot zwracam się z prośbą o pomoc bo nie mam pojęcia co robić.Po zalogowaniu się na konto xiaomi wbijam na stronę miui by odblokować telefon wpisuje dane nr telefonu wpisuje powód przychodzi kod weryfikacyjny wpisuje go i wskakuje komunikat, że "numer IP aplikacji przekroczyła " tak go Google tłumaczy nie wiem co dalej dodam tylko że 3 różne telefony już odblokowywalem i pierwszy raz takie coś. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
hubert2707 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Spróbuj za pomocą innej sieci ja tak miałem jak chciałem odblokować przez lte zmieniłem na wifi i poszło Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
czaki Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Znaczy ja to robię przez komputer na dwóch różnych wychodzi to samo.. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi