poczontek51 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) wydaje mi się wszelkie niedogodności jakie spotykają użytkowników i konsol Playstation 3 z Chin spowodowane są przez lokalne warunki sieciowe i lokalnych adminów,fon podobnie się zachowuje jak moje mała Xpieria...urządzenie przetestowałem najnowszym Antutu Benchmarkiem i wypadło całkiem dobrze po czym zweryfikowałem...nie wiem dlaczego czasem alarmy nie włączają się oraz są problemy z smsami veryfikacyjnymi mogli by poprawić ten brak języka polskiego... Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez poczontek51
Nezumi Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Popraw wątek, temat, tak, aby dało się cokolwiek z tego zrozumieć, czytam to 3 raz (!) i za chiny ludowe nie mam pojęcia, o co Ci chodzi... Masz 24h.
Nezumi Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi