infart Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam mam następujący problem z redmi 4x . Po uśpieniu czyli po kilku chwilach od wygaszenia ekranu wyłączają się dane komórkowe przez hotspot nie działa prawidłowo. Jak tylko włączę przyciskiem blokowania ekran wszytko wraca do normy puki znów wyświetlacz nie zgaśnie. Nie mam uruchomionego żadnego oszczędzania energii itp.
kagaw Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W RN3 jest opcja w ustawieniach zasilania. Wysłane z mojego SGP521 przy użyciu Tapatalka 1
mrosi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
infart Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dziekuje bardzo za pomoc. Czy w tym telefonie nic nie może być oczywiste. tylko trzeba się tego doszukiwać. Poza mocną baterią to większość rzeczy mało przyjaznych , kto by podejrzewał że nie będzie wibracji przy SMSie w trybie cichym.... Jest jeszcze więcej takich atrakcji. i proszę mi nie pisać że mam zmienić soft i takie tam. Wibracja przy smsie była w telefonach 20 lat temu jakoś użykownik kagaw zrozumiał o co mi chodziło więc co mam poprawiać
tomasznowak Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Musisz nauczyć się obslugi telefonu, bo wibracje w trybie cichym są przy SMS - ie. Wysłane z mojego Redmi Note 4X
mrosi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia edycji tytułu/treści wątki. 1
Rekomendowane odpowiedzi