dawidc1994 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Witajcie, Wczoraj przyszło do mnie MI6 z IBG. Na początku miałem problem z odblokowaniem BL, aplikacja każe mi czekać 72h, myślę że może być to związane ze zmianą telefonu na koncie xiaomi. Teraz pojawił się problem z NFC. Chciałem zapłacić telefonem w sklepie, mam wszystko dobrze skonfigurowane bo korzystałem z tego w Galaxy S7. Jednak terminale nie reagują. Jest może jakiś sposób na sprawdzenie NFC bez drugiego telefonu? Byłem już w media expert i próbowałem przesłać plik przez Android Beam, jednak tam na tyle telefonów są pozakładane te magnesy antykradzieżowe. Próba nie powiodła się. Obawiam się mimo to że NFC mi nie działa :/ Mam w domu kartę RFID nigdy nie programowaną i nie używaną, nie wiem czy można ją jakoś wykorzystać? Przyznam że nigdy nie wczytywałem się w tę technologię. Pozdrawiam, Dawid Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez dawidc1994
mrosi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi