Dany Gee Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, nie wiem czy tak jest u wszystkich, czy to tylko mój odosobniony przypadek, ale odkąd pamiętam, to przy niektórych sms'ach (np. z banku PKOBP) na domyślnym ekranie blokady pokazuje mi się przy preview nazwa jednego z zapisanych kontaktów (zawsze ten sam, 10ty od góry) zamiast nazwy nadawcy sms'a. Oczywiście banku nie mam w kontaktach, może to jest więc powodem, że soft wybiera sobie losowo jakiś kontakt i nim sie posługuje przy preview na ekranie blokady. Czy jest na to jakaś rada? Fajnie by było jakby soft pokazywał po prostu nazwę nadawcy, tak jak widnieje w sms'ach. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Dany Gee
saimon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mi od pewnego czasu robi to samo, nie znam rozwiązania. W dodatku przy dzwonieniu dla niektórych kontaktów pokazuje się tak "imię nazwisko, nazwisko imię" s.
Dany Gee Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mi od pewnego czasu robi to samo, nie znam rozwiązania. W dodatku przy dzwonieniu dla niektórych kontaktów pokazuje się tak "imię nazwisko, nazwisko imię" s. W Twoim przypadku zobacz, czy nie masz połączonych kontaktów z dwóch kont - np. google i xiaomi. Ja też tak miałem. Gdy ustawiłem, by wyświetlało kontakty z jednego konta problem zniknął.
Rekomendowane odpowiedzi