strazak Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 witam, wlasnie zakupilem xiaomi redmi pro, niestety nie moge odpalic apki barclaysa ktora potrzebuje. przekopalem neta I cos tam pizza o rootowniu ale jak kompletnie zielony I nie wiem czy oddac telefon czy kombinowac. help
skay77 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Mi się odpaliła ale widać tylko nagłówek i nic wiecejWysłane z MI 5s Plus mokeedev 1
michalgk Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) U mnie na mi 5s (xiaomi.eu 7.7.20) działa bez problemu, płatności NFC też działają (ale trzeba wrzucić apkę do autostartu, i wyłączyć dla niej oszczędzanie baterii). Z tego, co pamiętam, to na mojej siostry Redmi Pro (China Stable) też nie było problemów z działaniem. Edytowane 31 Lipca 2017 przez michalgk dodałem wersję ROM dla Remi Pro 1
strazak Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) niestety ciagle nic, Edytowane 31 Lipca 2017 przez strazak
Makses Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam Państwa bardzo serdecznie! Będzie to mój pierwszy post na tym forum, więc z góry przepraszam za wszystkie niedociągnięcia, całkiem możliwe, że zakładam ten temat w złym miejscu (jeżeli tak to z góry przepraszam) bądź takowy temat już jest, ale chciałbym zasięgnąć rady a przeglądając forum niestety nie znalazłem odpowiedzi, która mnie satysfakcjonuje. A zatem zaczynając - jestem posiadaczem telefonu Xiaomi MI6 - jest to mój pierwszy nabytek tego producenta, nigdy wcześniej nie posiadałem owego telefonu bądź jego poprzedników. Jako, że obecnie przebywam w Polsce, ale większość czasu spędzam w Wielkiej Brytanii posiadam aplikację mobilną banku "Barclays", która daje mi wgląd na moje finanse. I tutaj pojawia się problem, ponieważ aplikacja po otwarciu zawiesza się, czekałem już nawet 10 minut, lecz niestety nie pozwala mi zrobić nic poza tępym wpatrywaniem się w logo banku. Muszę nadmienić, że moim poprzednikiem jest Sony Xperia Z5, która nadal posiadam ze względu na to, że na Xperii aplikacja działa poprawnie. Z tego co się orientuję i nawet skontaktowałem się z bankiem aplikacja nie zostanie otworzona na systemie, który jest "ROOTOWANY" bądź posiada "Jailbreak" (również z tymi pojęciami nie jestem za bardzo zaznajomiony, ale posiadam ich ogólny kontekst). Posiadam podobny problem z aplikacją "Snapchat", która jest dla mnie aplikacją drugorzędną ale również chciałbym zmusić ją do życia. Po przeczytaniu kilku artykułów, które sugerowały przyznanie aplikacji nieograniczone prawa + pozycję w autostarcie nadal posiadam problem z obiema aplikacjami. Z racji tego, że mój czas wylotu zbliża się nieuchronnie chciałbym zasięgnąć rady jak mógłbym sobie z tym poradzić. Zapewne posiadają Państwo odpowiednią wiedzę i doświadczenie z tego typu problemami oraz telefonem. Gdyby mieli państwo dla mnie również kilka rad dla początkującego użytkownika tegoż urządzenia byłbym bardziej niż szczęśliwy móc je przeczytać. Garść informacji o moim telefonie: Urządzenie działa na wersji MIUI 9.1 by xiaomi.eu 7.11.23 (rozwojowa), Wersja Androida 7.1.1, Telefon w wersji Polskiej. Jeżeli brak Państwu jakichkolwiek informacji proszę o nie zapytać a ja z mojej strony czekam tylko na jakieś rozwiązania. Dziękuję za poświęcony czas oraz przeczytanie mojego bełkotu Z poważaniem Łukasz
Szoszon Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam Zainstaluj to a następnie ukryj roota dla wybranej aplikacji
Rekomendowane odpowiedzi