Skocz do zawartości

Xiaomi Redmi 4X Global Version - LTE 800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem   Xiaomi Redmi 4X Global Version (tak przynajmniej pisze na pudełku) od kilku dni. Kupiłem ten telefon ponieważ ma obsługiwać LTE 800 i na tym mi zależało. Mieszkam na wsi i mam to szczęscie że mam nadajnik PLAY koło domu z wszystkim mozliwymi pasmami i technologiami (dane z btsearch.pl):

UMTS    900
GSM    900
GSM    1800
LTE    800
LTE    1800
LTE    2100
LTE    2600
UMTS    900
GSM    900
UMTS    2100

ale przebywam często na różnych zadupiach i tam popularne jest LTE 800.  Na pudelku ani w marnej dokumentacji (z pudełka) tego telefonu nie pisze dokładnie jakie odsługuje pasma.  Wiem że są różne wersje Redmi 4 (4, 4A, 4X, Pro/Prime) a te 4,4A i 4X dodatkowo dziela sie na wersje z obsługa LTE 800 i bez obsługi LTE 800

Sprzedawca napisał na swojej stronie że obsługuje LTE 800.  W jaki sposób sprawdzić jakie pasma obsługuje mój Xiaomi Redmi 4X?   - Chce sie upewnić czy sprzedawca nie zrobił mnie w balona.

Opublikowano (edytowane)

Kolego twój link przekierowuje mnie na głowne forum a nie do konkretnego tematu. Chyba coś z linkiem nie tak.

==========================================================================================

Znalazłem taki temat jak podałeś po wyszukiwaniu. Problem jest taki że ja mam orginalne oprogramowanie i program Network Signal Guru wymaga roota.

Czy da sie to zrobic bez roota?

-----------

Dodatkowo zadałem pytanie o roota zadałem tutaj: https://miuipolska.pl/forum/topic/27531-redmi-4x-root/ 

Edytowane przez golec2604
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...