Lakvans Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam, mam problem z Hongmi, mianowicie telefon po podłączeniu do ładowania na całą noc osiąga 50-60% baterii. Baterię sprawdzałem na innym telefonie, jest sprawna, w pełni się ładuje. Zdarza się, że telefon całkowicie nie pobiera prądu, gdzie na innych telefonach nie z tym najmniejszego problemu. Najprawdopodobniej padł moduł odpowiedzialny za zasilanie... Orientujecie się może jaki jest koszt takiej naprawy, gdzie dostać części, warto dokonać naprawy? A może macie inne sugestie odnośnie niesprawności?
ddr Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Przeczyść wyjście i sprawdź inną ładowarką jak możesz. Wysłane z mojego HM 1SW
checkmate Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mi Hongmi Note na trybie samolotowym stanął na 66% i koniec, nie chciał dalej ładować. Jak wyłączyłem go to normalnie do końca ładowało, popróbuj
Lakvans Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sprawdzałem już na kilku ładowarkach, również próby ładowania poprzez laptopa jak i power bank, za każdym razem to samo. Telefon był włączany/wyłączany, baterię również wyjmowałem na dłużej... Obawiam się, że jednak doszło do uszkodzenia czegoś wewnątrz. Mimo to dzięki za sugestie Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalk now Free
Rekomendowane odpowiedzi