Skocz do zawartości
  • 0

Jaki telefon Xiaomi wybrac z dobra bateria

Pytanie

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jaki model nie patrze na aparat i na gps interesuje mnie tylko i wyłącznie bateria najlepiej jakis model Xiaomi mogą byc tez inne do 5,5cali koszt jaki chce przeznaczyc to okolo 700zl 

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zastanawialem sie nad:

Xiaomi redmi 4 pro 3/32

Xiomi redmi note 4 3/32

Xiaomi redmi 4x 4/64

Xiaomi redmi note 4x 4/64

Albo jakas 3 np Xiaomi redmi 3s pro,tylko w jakim bedzie najbardziej bateria trzymala?

• 0
Opublikowano

Najdluzej będzie w tym na snapie 625. Bralalbym note 4 global bo kupi go w PL poniżej 8 stówek np w Sferis. Redmi 4 pro już osiągnęło chore ceny,trzeba w Chinach zapłacić za niego ponad 200$ ( problemy z podażą)

• 0
Opublikowano

A Xiaomi redmi note 3 ze snapem 650 dluzej czy krocej wytrzymie od xiaomi redmi note 4 ze snapem 625?

• 0
Opublikowano

Krócej. Wynika to z litografii procka m.in. Choć każdy z podlinkowanych przez Ciebie telefonów jest dużo powyżej przeciętnej w tej kwestii. Jeśli jednak szukasz killera jeśli chodzi o baterie to polecam Lenovo P2

• 0
Opublikowano

A jak juz bym mial wybrac to jaki 

Lenovo p1 czy lenovo p2 albo asus zenfone max a moze jakis dobry xiaomi mi tylko zalezy na bateri i by sie nie zacinal

• 0
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Gumul napisał:

Tylko drogi ten P2 :/ nie ma jakiegos podobnego z taka wytrzymaloscia do 700zl?

Szukaj Oukitel K6000 Pro/K10000 Pro/K10000 Max, Doogee BL5000/T6 Pro, Ulefone Power 2 ale nie oczekuj za 700 zl extra telefonu.

Edytowane przez Gość
  • 0
Opublikowano (edytowane)

A w ktorym bedzie najdluzej trzymala przy graniu i wlaczonym lte bo do tego mi jest telefon potrzebny, chyba ze poczekam az cena spadnie z p2 albo jakis xiaomi gdyby mial dobra baterie

Edytowane przez Gumul
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...