roksa Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Od pewnego czasu gdy wysyłam emotikony w sms do innych osób, to nie są one do nich dostarczane, nie pokazują im sie. Początkowo myślałam że to przez różnice oprogramowań, ale moja znajoma ma taki sam telefon i jeśli do niej wysyłam sms z emotikonami to one również się jej w wiadomości nie wyświetlają. Jakaś rada na to co się stało?
SLiM Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 @roksa w aplikacji SMS jest włączona opcja alfabetu GSM, ucina ogonki i kasuje też emotki, wyłącz
roksa Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 2 godziny temu, slimdick napisał: @roksa w aplikacji SMS jest włączona opcja alfabetu GSM, ucina ogonki i kasuje też emotki, wyłącz A gdzie dokładnie znajdę taką opcję? Dodam że znajoma przy takim samym telefonie ma ten sam problem co ja.
SLiM Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 @roksa w ustawieniach aplikacji sms nie pamiętam dokładnie gdzie to jest bo od dawna nie korzystam z miui
roksa Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 6 minut temu, slimdick napisał: @roksa w ustawieniach aplikacji sms nie pamiętam dokładnie gdzie to jest bo od dawna nie korzystam z miui Dziękuję bardzo, pomogło!
mrosi Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi