corstenn Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Witajcie. Warto zakupic mi5 w sklepie geekbuying? Do tej pory najtansza czarna wersja jaka udalo mi sie wyszukac, ktos moze widzial taniej? Szukam tej wersji od dlugiego czasu , wiem ze na gearbest znajde taniej o 200 zl ale w kolorze jedynie bialym. Czy ta wersja bedzie w pelni funkcjonalna w Polsce? czy to nie jest podrobka? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-2inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C---Black-363113.html?pmrm=ems-item-similar-emspd Pozdrawiam.
PurpleHaze Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 9 godzin temu, corstenn napisał: Warto zakupic mi5 w sklepie geekbuying? Ehh ludzie ludzie... Przeciez tego nie mozesz kupic, widzisz tam gdzies przycisk "add to cart" albo "buy now"? Jest tylko "in stock notice" czyli poinformuj mnie jak bedzie na stanie. Sek w tym ze nie bedzie, bo czarnych mi5 nie ma juz od ponad pol roku do kupienia w chinach (wersja mi5 pro jeszcze kiedys byla dostepna, obecnie tez sie jej nie kupi). Moze znajdziesz czarna wersje na allegro, ale tez nie gwarantuje sukcesu, no i raczej tanio nie bedzie.
Rekomendowane odpowiedzi