GalNoname Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam, Dzisiaj postanowiłem, że zainstaluję sobie miui polska )wcześniej miałem wersję global), poprzez ADB sprawdziłem, że mam odblokowanego bootloadera, więc niewiele myśląc ściągnąłem potrzebne pliki (ADB, rom i twrp) do mojego Redmi Note 4X SD625. Korzystałem z poradnika na yt użytkownika majsterpirzu. Kiedy wszedłem w trym fastboot wpisałem polecenia zgodnie z instrukcja, żeby zainstalować twrp, jednak nie mogłem tego zrobić, bo w cmd wyskakiwał mi błąd, wiec poddenerwowany zrezygnowałem i stwierdziłem, że zabiorę się za to jutro. Wyszedłem z trybu fastboot i włączyłem telefon, ale ekran zawiesił się na logu ''MI''. Wygląda to tak, że ekran jest czarny i jedyne co na nim widać to właśnie białe logo MI i nic więcej, nic się nie ładuje, a telefon się nie włącza. Ten stan trwa już od ponad 40 minut i boję się, że zepsułem sobie telefon. Czy ktoś mógłby mi pomóc z rozwiązaniem mojego problemu? Dodam, że jestem laikiem, kiedyś już odblokowywałem bootloader i wgrywałem sobie miui global co mi się udało, jednak nic poza tym nigdy nie robiłem. Boję się, że usunąłem system.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi