emptyhuman Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Witam. Mam niestety problem z kamerą Xiaomi YI Dashcam . Kamera jest nówka , dzisiaj wgrałem zgodnie z instrukcjami na YT język angielski . Niestety po restarcie kamerki ,wyświetlił mi się komunikat jak poniżej. Nic nie chce pomóc , nawet wgranie spowrotem oprogramowania chińskiego Czyżby podstawka pod herbate ?
rubtsovi Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Dnia 15.07.2017 o 17:02, emptyhuman napisał: Witam. Mam niestety problem z kamerą Xiaomi YI Dashcam . Kamera jest nówka , dzisiaj wgrałem zgodnie z instrukcjami na YT język angielski . Niestety po restarcie kamerki ,wyświetlił mi się komunikat jak poniżej. Nic nie chce pomóc , nawet wgranie spowrotem oprogramowania chińskiego Czyżby podstawka pod herbate ? Cześć, też miałem taki problem. Pomogła ta instrukcja LINK Edytowane 24 Lipca 2017 przez rubtsovi
piter26 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie trzeba zmieniać numeru seryjnego na US. Jest custom firmware z językiem angielskim który działa na chińskim SN. Wysłane z mojego ZUK Z2132 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi