VeniK Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam, jestem zielony w tym wszystkim, chciałem się zapytać, czy są jeszcze do kupienia czarne Mi5? Jeśli chcę kupić ten telefon lub inny w Chinach i mieć gwarancję w Polsce, to tylko z ibuygou? Czy polecacie jakieś inne Xiaomi w cenie do ok 1000zł? Najlepiej czarny kolor i skaner odcisków palca z przodu
PurpleHaze Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) 15 godzin temu, VeniK napisał: Witam, jestem zielony w tym wszystkim, chciałem się zapytać, czy są jeszcze do kupienia czarne Mi5? Jeśli chcę kupić ten telefon lub inny w Chinach i mieć gwarancję w Polsce, to tylko z ibuygou? Czy polecacie jakieś inne Xiaomi w cenie do ok 1000zł? Najlepiej czarny kolor i skaner odcisków palca z przodu Obecnie w chinach w kolorze czarnym to mi5 pro 4/128 a i z tym bedzie ciezko. Moze w PL gdzies jeszcze znajdziesz ten kolor dostepny, chociaz tez moze byc z tym problem. Mi5 nie jest produkowany od pol roku (jak nie lepiej) w chinach zostaly tylko w kolorze bialym i czasem jeszcze gdzies zloty sie przewija. Mozesz popatrzec na nastepne mi5, czyli mi5s i on wystepuje w kolorze szarym (z czarnym frontem), ale na widze tej wersji na ibuygou. Edytowane 6 Lipca 2017 przez PurpleHaze
Rekomendowane odpowiedzi