Terael Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Cześć. Ciałem się dowiedzieć który telefon najlepiej wybrać zależy mi głownie na jakości ekranu i żeby nie był mniejszy niż 5,5 cala. Nie wiem co wybrać i wolałbym żeby nie był wydany w dalej niż 2016. Z góry dzięki.
0 skay77 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja przeszedłem z note 3 ale snap . Nie wyczuwam różnicy w wielkości co do szybkości twoje oko może zauważy lekka poprawę ale nie kolosalna (:zarówno note 3(snap) jak i 820 trochę inna półka ,wybacz bo co androida jestem sceptyczny ,muszę go używać bo shietwindy nie lubię a zjełczałego jabłoka nie trawie,Wie spokojnie możesz przejść na mój egzemplarz lub na miMaxa lub wybierasz coś droższego One plus ( to też już inna bajka nakładki)lub tak zachwalany ZTE Axon7 że względu na multimedia Послали по Ми5с плюс
0 darson008 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 A ile chcesz przeznaczyć na nowy telefon? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Terael
Cześć. Ciałem się dowiedzieć który telefon najlepiej wybrać zależy mi głownie na jakości ekranu i żeby nie był mniejszy niż 5,5 cala. Nie wiem co wybrać i wolałbym żeby nie był wydany w dalej niż 2016. Z góry dzięki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi