darson008 Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Sory że na stronie miui wrzucamy wątek o tablecie amazon.Witam.Kilka dni temu spróbowałem wrócić z wersji fire os 5.4.0 do 5.1.2 .Wszystko pięknie wgranie powiodło się ,ale gdy uruchomiłem Reboot System tablet już nie wstał.Próbowałem wszystkich kombinacji sterowniki,programy do ratowania amazon fire i nic.Czarny ekran zero recovery itp.Po podłączeniu do pc pojawia się nowe urządzenie mt65xx i znika.Co kilka sekund znów pojawia i znika i tak w kółko.Poszukałem i znalazłem że ostateczna szansa w ubuntu.Niestety ubuntu na maszynie wirtualnej nie widzi tabletu.Próbowałem też kablem deep flash samoróbko i w tym wypadku jest sygnał podłączenia tabletu,lecz nie jest widoczny w menadżerze urządzeń.Na zwykłym kablu znów to samo czyli pojawia się i znika.Do serwisu raczej nie oddam z powodu kosztów.Proszę o różne sugestie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: poszukaj innego forum. To dotyczy MIUI, telefonów Xiaomi i urządzeń powiązanych.
Rekomendowane odpowiedzi