peepek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dzień dobry, następujący problem. Telefon mi upadł, strzaskałem ekran i zgasł. Potem odpalam i mam bootloopa. Mam dostęp do TWRP. Rozebrałem go, w środku wygląda ok. Wypiąłem z baterii podłączyłem od nowa, dalej to samo. Przez twrp wgrywałem najnowszy rom jednak bez reakcji. Czyściłem go tym podstawowym narzędziem w sensie: Data, Cache, Dalvik. Tego zaawansowanego nie wiem czy powinienem używać. Co robić?
majdan12 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 @peepek Użyj MiFlash i zainstaluj Global Developer pod MiFlash.
peepek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Jest jakieś ryzyko że go zbrickuje? TWRP to moja ostatnia nadzieja, szczerze mówiąc. To co robiłem tym TWRP z data cache i dalvik to full wipe? Może tego najpierw spróbować. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez peepek
mrosi Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi