maniek50 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dzień dobry wszystkim. Jestem tu nowy i jest to mój pierwszy telefon z androidem, dlatego będę potrzebował trochę pomocy w jego obsłudze. Chciałem dodać sobie trochę własnych dzwonków. Podłączyłem tel do kompa z xp i do katalogu z ringtones skopiowałem dzwonki. Niestety w ustawieniach dzwonków się nie pojawiły ale mogę je ręcznie dodawać przez explorera, no ale bez jaj. Wrzuciłem ok 100 dzwonków i muszę to robić pojedyńczo? Nie widzę opcji "zaznacz wszystko". Jest jakiś inny na to sposób? albo żeby komputer widział pamięć z oryginalnymi dzwonkami i wrzucać tam bezpośrednio? Jeszcze inne pytanie. Na ekraniku mam ikony których nie da się usunąć po przytrzymaniu. po prostu nie pojawia się ikonka kosza. Są to min pogoda, ustawienia i in. Na szczęście dało się je przesunąć na inny ekran ale tak z ciekawości da się je w ogóle jakoś usunąć? No i przesuwane ekraniki. Mam 2 po prawej stronie i ani jednego po lewej. jak zrobić żeby jeden był po lewej a drugi po prawej?
Nezumi Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi