Skocz do zawartości

Bluetooth i Czytnik Palca [r3pro]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, temat już gdzieś był poruszany, trochę pomogło, trochę podziałało i znowu lipa.

Mam prawie najnowszego softa dev miuipolska (7.5.25). Telefon aktualizuję średnio co 2-3 tygodnie, także dosyć często mam nowy soft.

Sparowanie go z jakimś urządzeniem bluetooth graniczy z cudem, czasami coś mu odbije i da radę ale generalnie jest to nie możliwe.

Czytnik palca jest praktycznie bezużyteczny. Czasami jak się zapomnę i go użyje to przez przypadek odpali ale już się nawet nie męczę i wpisuję od razu pin. bo 99 na 100 przypadków nie załapie.

Kiedyś już te problemy miałem na śmieciowym sofcie, zainstalowałem w końcu miuipolska i ustały na kilka tygodni, potem znowu sprawiały problemy, zaktualizowałem i ustały na kilka dni, na tę chwilę czas spokoju po aktualizacji skrócił się do kilku godzin/dni.

W moim przypadku gwarancja nie wchodzi w grę, kupiłem go z allegro niby od sprzedawcy z dużą ilością punktów itp ale po samym sofcie jaki miałem od początku wnioskuję że nie mam nawet co do niego o to pisać...

Czy wersja stable załatwiła by sprawę?

Napisałem tego posta i teraz tak myślę. Czy jak zrobię full wipe to może coś dać? Bo zawsze wywalałem tylko appki i sys a resztę zostawiałem (zdjęcia muzyka itp) trochę nie logiczne by to było żadnego syfu tam nie mam.

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Radzę zacząć korzystać z wyszukiwarki, bo źle się to skończy.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...