djchester22 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Witam Panowie mam mały problem odnośnie mojego XRN3pro (kenzo). Problem polega na tym iż po podłączeniu do komputera wyskakuje poniższy komunikat. Nie mogę się dostać w ogóle do pamieci urzadzenia, gdyż go nie wykrywa. Debugowanie włączone, ustawiowne w opcjach MPT jednak nic to nie daje. Dodatkowo przestało wykrywać kartę pamięci .Miałem zainstalowane MIUI Polska i na bieżąco aktualizowane. WIęc pomyślałem iż może to być wina systemu, więc przeflashowałem go do Global Stable, jednak nadal jest ten sam problem. Pytanie moje : 1 jesli nie wykrywa telefonu to winowajcą moze być port usb 2) jesli przestało wykrywać kartę SD to czy mogło uszkodzic się gniazdo(slot) . Dodam iż karty sim wykrywa ok. Z góry dzięki za odp. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez djchester22
SLiM Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 @djchester22 wyłącz debugowanie i odłącz, podłącz telefon.
djchester22 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2017 6 minut temu, slimdick napisał: @djchester22 wyłącz debugowanie i odłącz, podłącz telefon. Nadal ten sam problem. Dodam tylko iż telefon jak podłącze do ładowarki i do kompa normalnie ładuje.
SLiM Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 @djchester22 a robiłeś restart, podpinałeś pod inne usb ??
djchester22 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2017 Tak robiłem restart, podłączałem do innego komputera, probowałem innego kabla. Ciagle ten sam problem.
SLiM Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 @djchester22 to już Ci nie pomogę nie posiadam tego modelu, przypuszczałem że to ogólny problem jaki występuje na niektórych urządzeniach z samym sterownikiem. To szukaj na forum albo może ktoś inny Ci tu napisze co i jak
mrosi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ileż można...: https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=komputer&type=forums_topic&nodes=210&sortby=relevancy Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi