Derewald Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wstyd się przyznać, ale zapomniałem wzoru do mojego mi pada. Najlepsze jest to że rysowałem go 10 minut wcześniej a po chwili próbując znów coś na nim zrobić zapomniałem hasła. Ten wzór miałem już chyba z dobry rok a teraz wyleciał mi z głowy i mam w niej kompletną pustkę. Nawet już nie wiem od czego zacząć a gdzie skończyć. Tablet jest połączony z kontem Xiaomi, ale na ekranie blokady nie ma nigdzie opcji "zapomniałem hasła". Czy będę musiał zrobić wipe przez TWRP czy jest szansa na skasowanie tego wzoru? Jest jakaś opcja na stronie Xiaomi żeby odblokować ten tablet bo już co jedną próbę muszę czekać dwie godziny a to jest dość frustrujące?
mrosi Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=wzór&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi