dywcio Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam. Po włożeniu karty z play jako Sim1 jest ok. Gdy wkładam drugą kartę Sim2 z T-mobile czyta te dwie karty przez chwilę ,parę sekund pojawia się zasięg i nagle pojawia się komunikat "proces android.phone został zatrzymany" ( widać to na załączonych fotkach) zasięg znika,nie wykrywa kart obydwu,po czym po paru sekundach znowu wykrywa obie karty i po paru sekundach znikają .i tak w kółko ciągle. Co ciekawe po włożeniu tej karty z T-mobile jako jednej solo dzieje się tak samo wykrywa ją przez parę sekund a pożniej znika. Kontakty z karty Play pojawiają się a z T-mobile nie pojawiają na telefonie. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co robić.Czy mam coś zmienić w ustawieniach,oddać telefon na gwarancji czy oddać go całkowicie( kupiłem go 13.6.2017) Zaznaczę że te obywie karty Sim dobrze działają na innych urządzeniach.Kupiłem ten telefon specjalnie do 2 kart sim a tu takie rozczarowanie. Dziękuję z góry
mrosi Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi