dawidc1994 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam,Nie potrafię rozwiązać jednego problemu. Aplikacje w tle po pewnym czasie wyłączają się. Np podczas jazdy na rowerze uruchamiam spotify, endomondo, jadąc autem uruchamiam yanosika, wszystko działa super dopóki mam włączony wyświetlacz (co pożera baterie). Gdy ekran wyłączę, po pewnym czasie (kilkanaście minut) aplikacje w tle wyłączają się. Gdy rozwijam okno ostatnio używanych aplikacji - jest pusto. W oszczędzaniu energii w aplikacjach, "zachowanie aplikacji w tle" mam ustawione na "bez ograniczeń". Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Lamcza Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 panel sterowania/bateria ustawieniabi/czysczenie pamieci gdy zablokowane--> nigdy. mozesz tez blokowac niektore aplokacje przez przeciagniecie w oknie ostatnich palikacji.na dol i ustawienie kłódki Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
dawidc1994 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Oo nie widziałem tego. Przetestuje, dzięki Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi