zientas Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam, co jest w zestawie z redmi note pro czy jest screen protector? czy szkło ochronne pasuje ze zwykłego redmi note? na co jeszcze zwrócić uwagę? zientas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 (edited) Nie ma nic poza ładowarką i instrukcją chyba że dostaniesz jakies gratisy, które np ibuygou chętnie rozdaje. Czy szkło ochronne na 4,7 calowy telefon będzie działało na 5,5 calowy telefon? Nigdy nie sprawdzalem ale powodzenia Jeśli kupujesz z innego źródła niz ibuygou to warto sprawdzić czy jest oryginalny. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Edited May 30, 2014 by mtmwielgosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 (edited) taki glass http://www.ibuygou.com/p-nillkin_xiaomi_redmi_note_nano_anti_burst_tempered_glass_protective_film-6147-usd.html nie wiem czy to na 5,5' będzie ok, a może masz namiar na prawidłowe? ale w tym co napisałeś to mi sie nie zgadza bo redmi note to 5,5 cala ale procesor 1,4 a redmi note pro to też 5,5 cala ale procek 1,7 ale mogę sie mylić. Edited May 30, 2014 by zientas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Pardon. Nie wiem czemu przeczytalem samo Redmi. Moj błąd. Tu masz racje. Z wygladu zwykle Redmu note i Redmu note pro niczym sie nie różnią więc nie ma problemu. Na ibuygou jak sam zauwazyles bardzo dobry screen protector i ten wlasnie polecam. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 no dobra, zamówione, czekam na przesyłkę i polski rom. Śpiesz się Acid, oj śpiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Polski rom już jest. Nieoficjalnie ale już go testuje i jak dla mnie jest gotowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Polski rom już jest. Nieoficjalnie ale już go testuje i jak dla mnie jest gotowy daj linka i ja go z chęcią potestuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Napiszcie proszę jak wam się sprawujr ten telefon: czy nie gubi zasięgu czy nie rozłącza podczas rozmów czy gps działa sprawnie i nie gubi sygnału jak stabilność systemu w moim zopo potrafił się system czasem zawiesić, potrafił czasami wylogować się z sieci i trzeba było podać pin. może macie jakąś recenzję, namalujcie coś o tym telefoniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Napiszcie proszę jak wam się sprawujr ten telefon: czy nie gubi zasięgu czy nie rozłącza podczas rozmów czy gps działa sprawnie i nie gubi sygnału jak stabilność systemu w moim zopo potrafił się system czasem zawiesić, potrafił czasami wylogować się z sieci i trzeba było podać pin. może macie jakąś recenzję, namalujcie coś o tym telefoniku. Poczekaj jeszcze z tydzień to coś skrobnę jak wszystko przetestuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Na pierwsze dni to bardzo pozytywnie. Nic mi nie gupi ani sie nie zawiesza. Nawet ciężkie gry działają płynnie. Ale więcej też dopiero po jakimś czasie. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuczis Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 dzisiaj doszła paka z notem. jako bonus dodali orginalny kabelek usb OTG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts